Kiezeltjes

Hallo allemaal,

Wij zijn Angelique, Shania, Wesley, Leonie en Nina.

Sinds 2017 zijn wij (Angelique, Shania en Wesley) de hoofdleiding van de Kiezeltjes, in 2018 zijn Leonie en Nina erbij gekomen. We vinden het super leuk om te doen en dit jaar gaan we er weer een gezellig feestje van maken. Al vanaf de kerstvakantie zijn we druk in de weer om fantastische dagen te organiseren. Het thema verzinnen is het aller leukste, daarna gaan we de spellen en alle andere activiteiten verzinnen.
Je kan in die dagen spelletjes spelen, schminken en nog veel meer andere leuke dingen. We hopen dat er ook dit jaar weer super veel kinderen komen zodat het nog gezelliger wordt. De maandag is altijd een brandweerdag. De leukste springkussens staan dan weer voor jullie klaar en we kunnen zelfs een ritje in de brandweerwagen maken.
Wij hebben er dit jaar weer super veel zin in. Hopelijk jullie ook.

Heel veel vakantiespelen groetjes,

Angelique, Shania, Wesley, Leonie en Nina

Het programma

 

Kiezeltjes_2019

De hoofdleiding

Wesley Derksen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Wesley Derksen. Ik ben geboren op 19 november 1998. In 2017 ben ik afgestuurd aan de opleiding Onderwijsassistent. Na de zomervakantie begin ik aan de Pabo. Veel kinderen zullen mij dus ook kennen van mijn stages op Daltonschool de Overlaat in 2017 en 2018 en basisschool de Tragellijn in 2016. Verder werk ik al een aantal jaren in de bediening bij restaurant de Swaenebloem in Tolkamer. In mijn vrije tijd zwem ik bij de duikvereniging Sub Aqua Libera in Lobith.

In de tijd dat ik nog op de basisschool zat, deed ik altijd mee met de vakantiespelen. Ik keek er elk jaar naar uit. Toen ik 14 werd ben ik gelijk meegaan helpen als leiding bij de Kiezeltjes. Na een aantal jaar geholpen te hebben als leiding, heb ik besloten om hoofdleiding te worden bij de Kiezeltjes.
Samen met de andere hoofdleiding heb ik er enorm veel zin in de aankomende vakantiespelen. Hopelijk jullie ook.

Nina Baars

Hoi,

Mijn naam is Nina Baars en ik woon in Arnhem. In 2017 ben ik afgestudeerd als Onderwijsassistent en ben daarna meteen doorgerold naar de PABO te Doetinchem. Vol passie ontdek ik met kinderen de wereld en hoe ze in elkaar zit. De kleintjes vind ik dan het allerleukste.

Ik heb op mijn vorige opleiding anderhalf jaar stagegelopen in het speciaal onderwijs, dus ik heb ervaring met kinderen met beperkingen. Ik ben een sociaal mens, dus in mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn vrienden of familie.

Ik heb erg veel zin in komende vakantiespelen. Ik hoop jullie ook!

Shania Weikamp

Hallo allemaal!

Mijn naam is Shania Weikamp. Ik ben geboren op 18 juli 1999 en woon in Tolkamer. Ik heb Eventmarketing in Arnhem gestudeerd. Momenteel werk ik bij Buitengoed de Panoven als receptioniste.

Sinds 2017 ben ik een van de hoofdleidingen van de Kiezeltjes en ik heb er heel veel zin in. Het wordt vast en zeker een super leuke tijd!

Leonie Geurts

Mijn naam is Leonie Geurts ben in Zevenaar geboren op 10 maart 1999. Op mijn derde ben ik in Tolkamer komen wonen. Hier ben ik naar de basisschool de Overlaat gegaan. Vervolgens heb ik mijn GT diploma behaald. Na mijn MBO Dier, Recreatie en Ondernemen ben ik gaan werken bij de groenrijk Zevenaar.

Mijn hobby’s zijn paardrijden en heb sinds mijn negende al gitaarles. In de toekomst hoop ik een keer in een bandje te kunnen spelen. Daarnaast wandel ik graag met onze hond Tobie en maak ik onderweg graag foto’s van de mooie omgeving.

Tot slot heb ik er erg veel zin om met jullie dit jaar er een gezellige week van te maken!

Angelique Kraaijenhof

Hallo,

Mijn naam is Angelique Kraaijenhof. Geboren op 27 november 1986. Woonachtig in Lobith. Moeder van 3 kinderen, Liviana, Loridana en Tiziano.

Mijn kinderen doen elk jaar weer met veel plezier mee aan de vakantiespelen. 3 jaar lang heb ik meegedaan als leiding bij de kiezeltjes. Dit vond ik altijd enorm leuk om te doen. Toen ik gevraagd werd om hoofdleiding te worden was mijn antwoord natuurlijk gelijk JA!
2017 was mijn eerste jaar als hoofdleiding. Het was een fantastisch jaar. We hadden een leuk thema, de kinderen waren enthousiast en de oude hoofdleiding heeft ons goed begeleid.
Dit jaar gaan we er weer een super leuke week van maken. Wij zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen. Ik heb er weer enorm zin in en kijk er al erg naar uit. Ik hoop alle lieve Kiezeltjes dit jaar weer te zien!