Keien

Hallo allemaal,

Graag stellen wij ons even voor: Wij zijn Rebekka(20), Koen(21), Niek(22), Roald(22) en Abigail(22). Wij hebben samen meer dan 26 jaar ervaring als leiding bij de vakantiespelen. Omdat we allemaal al meerdere jaren leiding zijn geweest bij de keien kennen wij het programma van binnen en van buiten en zullen wij hier natuurlijk onze eigen twist aan gaan geven.

Dit is het tweede jaar dat wij verantwoordelijk zijn voor het bezorgen van een fantastische week aan de kinderen van groep 6 tot en met 8. Pak je koffer maar vast en repareer je fiets en kom met ons mee naar de mooie bestemming Keijenborg. Hier zullen wij een paar nachten slapen in een sportzaal, wat je misschien nog wel herinnerd van de Donderstenen. Ook zullen jullie je mooie dansmoves en acteer werk kunnen laten zien tijdens de bonte avond. Het eten is elk jaar weer heerlijk maar dat geeft geen garantie voor de toekomst. Een propvol programma met leuke, spannende en gekke activiteiten zal er voor zorgen dat het jullie niks zal ontbreken!

Als jij van gezelligheid houdt, tegen een beetje spanning kunt en onwijs veel zin hebt in leuke, sportieve en soms een beetje gekke activiteiten… Dan zijn wij op zoek naar JOU! Geef je op en kom mee op vakantie!

tot maandag 6 Augustus!

Groetjes,

Abigail, Niek, Roald, Rebekka en Koen

Het programma

 

Keien

De hoofdleiding

Abigail Brouwer

Hallotjes,

Mijn naam is Abigail Brouwer en ik ben 22 jaartjes jong. Samen met mijn lieve vriend wonen wij een in een leuk appartementje in Deventer. Ik studeer aan de Hogeschool van Utrecht en volg hier de opleiding tot scheikunde docente. Ik loop nu stage op het Rietveld Lyceum in Doetinchem maar helaas moet ik hier aan het einde van het schooljaar afscheid nemen. Al vanaf het begin doe ik mee aan de vakantiespelen en heb hier altijd super tijden gehad. Samen met een hele leuke leidinggroep ben ik de laatste jaren leiding geweest bij de keien. Ik ben erg blij om nu het stokje over te nemen van een leuke groep. Met nog 4 anderen uit onze vriendengroep

hopen wij een fantastische week neer te zetten. Ik samen met de rest hopen dat jullie er erg veel zin

in hebben en deze week niet meer vergeten.

Graag tot 6 augustus,

Ik heb er zin in!

Koen Peters

Hallo Allemaal,

Ik ben Koen Peters en ik woon op de Biologische appel boerderij hier in Lobith, Tuinderij ’t gelders eiland. Vanaf dat ik mee mag doen heb ik altijd heel veel lol en plezier gehad bij de vakantiespelen! Ondertussen ben ik al een aantal jaar leiding bij de keien geweest en ga ik samen met de andere leden van de hoofdleiding voor het eerst een leuke, spannende en gezellige week te organiseren!

Naast dat ik fulltime werk bij Royal Fascini kan je mij in de sportschool vinden waar ik hevig sta te zweten. Ik heb er vertrouwen in dat wij een top week tegemoet gaan! Je moet er gewoon bij zijn! Tot Maandag!

Groeten Koen Peters

Roald Harmsen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Roald Harmsen en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer commerciële economie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Naast het studeren ben ik ook al meer dan 8 jaar vrijwilliger bij jongerencentrum De Sfinx en heb ik ook al een aantal jaar als leiding bij de keien meegedaan. Vroeger als kind heb ik met ontzettend veel plezier elk jaar meegedaan aan de vakantiespelen en ik hoop deze zelfde ervaring te kunnen bieden. Verder ben ik ook een fanatiek krachtsporter en ben ik dus vaak in de sportschool te vinden.

Samen met de andere leden van de hoofdleiding heb ik er het volste vertrouwen in dat we met z’n allen een geweldige week tegemoet gaan.

Tot 6 augustus,

Groeten Roald Harmsen

Niek van der Meijden

Hallo allemaal,

Ik ben Niek van der Meijden, 22 jaar en woon in Tolkamer. Dit jaar hoop ik na 4 jaar mijn studie ´vliegtuigtechnicus´ af te ronden. Inmiddels ben ik al werkzaam als vliegtuig monteur bij NAYAK Aircraft Services op Schiphol.

Al vanaf de kleuterklas doe ik met veel plezier mee met de vakantie spelen. Als kind vond ik het altijd geweldig om samen met andere kinderen een week leuke dingen te doen. Om deze reden heb ik een paar jaar geleden besloten om mee te doen als leiding. De jaren die ik als leiding heb mee gedaan waren geweldig.

Ik heb er vertrouwen in dat wij als hoofdleiding er een super leuke week voor

iedereen van gaan maken!

Tot augustus!!

Niek

Rebekka Brouwer

Dag lieve mensen,

Mijn naam is Rebekka Brouwer en ik ben 20 jaar oud. Ik woon op kamers in Vlissingen waar ik verpleegkunde studeer aan de Hz. Dit jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het ziekenhuis van Goes,waar ik acht weken stage liep. Later hoop ik een gespecialiseerd verpleegkundige te worden en in ontwikkelingslanden een steentje bij te kunnen dragen.

Samen met vriendinnen op het strand liggen doe ik graag. Ook genieten op een terrasje vind ik heerlijk. Na vier jaar meegedaan te hebben als leiding bij de keien, mag ik nou meehelpen deze fantastische week te organiseren.

Hopelijk zie ik jou op maandag 6 augustus en dan gaan wij pas echt vakantie vieren!

Groetjes Rebekka