Donderstenen

Hallo Allemaal!

Yes! We gaan weer beginnen aan een nieuw jaar! Wij zijn Koen, Stijn, Judith, Danny, Nardy, Kiki, Wouter en Ellzjon. Wij zijn al jaren actief als vrijwilliger voor de groep Donderstenen!

Wij hebben ons best gedaan om er weer een super gezellige week van te maken met spelletjes, dansjes en natuurlijk een nachtje logeren in de Habeshal. Al in Januari beginnen we met de voorbereidingen van de spelweek omdat we er voor iedereen een onvergetelijke en gezellige week van willen maken!

Wat kun je allemaal van ons verwachten deze week?

Ieder jaar staat er een thema centraal. Dit thema zit verweven in de gehele week. Op de maandag hebben wij samen met de Kiezels en de Keijen: DE brandweerdag. Op de dinsdag vertrekken wij op tijd naar het bos in Stokkum. Op woensdag is onze slaapdag waarbij we ook gezellig samen gaan avondeten. Wat een feest! Op de donderdag gaan we naar de Byland. Vrijdag is alweer de laatste dag dat we samen zijn en gaan we op stap. Waar naar toe? Dat is een verassing! Willen jullie met ons mee doen? Dan mag je je opgeven bij de Donderstenen als je op dit moment in groep 3, 4 of 5 zit. Wij verheugen ons op jullie komst, gezellig!

Het programma

 

Donderstenen_2022

De hoofdleiding

Judith Mulder

Hallo,

Mijn naam is Judith Mulder, mijn hele leven woon ik al in Lobith. Ik ben geboren in 1988 en organiseer sinds 2009 vakantiespelen Gelderseiland (Rijnwaarden) met veel plezier, daarvoor ben ik ook een aantal jaren vrijwillige groepsbegeleiding geweest. Aan ervaringsjaren ontbreekt het bij mij dus niet.

De vakantie spelen staan weer voor de deur en heb er super veel zin in. Er staan de donderstenen weer een hoop leuke dingen te wachten. Dus schrijf je dochter/zoon snel in dan maken we er met z`n alle een TOP week van..!

Judith Mulder

Danny Eiweleit

Hallo,

Mijn naam is Danny Eiweleit en ik ben geboren in 1996. Vroeger als kind heb ik altijd met veel plezier meegedaan met de vakantiespelen. En ook de jaren erna als leiding. Ik ben doordeweeks aan het werk in Doetinchem. Als Front-end developer (web-ontwikkelaar). Hobby’s heeft iedereen wel die van mij is voetbal, dat doe ik bij SC. Rijnland. De vakantiespelen brengt altijd iets speciaals mee elk jaar en dat gaat dit jaar ook weer zo zijn. Ik kan al niet meer wachten tot het weer van start gaat en alle kinderen te zien met een grote glimlach op hun gezicht.

Stijn Hietkamp

Mijn naam is Stijn Hietkamp en ik ben geboren in 1994. Tijdens mijn basisschooltijd heb ik altijd met veel plezier meegedaan met de vakantiespelen. Daarna heb ik ondertussen al een aantal jaar fanatiek als leiding geholpen bij de vakantiespelen. Nu laat ik mijn kwaliteiten zien als hoofdleiding.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op Dalton IKC de Overlaat en Kade 7. Verder ben ik te vinden op de voetbalvelden van Rijnland. Samen met jullie hoop ik er een onvergetelijke week van te maken.

Koen de Jong

Mijn naam is Koen de jong en ik ben geboren in 1994. Vroeger deed ik altijd met veel plezier mee met de vakantiespelen. De jaren hierna ben ik als leiding actief geweest bij de donderstenen. Op dit moment werk ik op de scheepswerf de Hoop. Ondetussen ben ik al een aantal jaar hoofdleiding. Ik heb er heel veel zin in om hier een top week van te maken met alle kinderen en leiding!

Kiki Kemperman

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kiki Kemperman en ik ben geboren in 2001. Als kind zijnde heb ik verschillende jaren meegedaan aan de vakantiespelen. Daarna ben ik enkele jaren actief geweest als leiding bij de donderstenen. Dit jaar is mijn eerste jaar als hoofdleiding en ik ben dan ook ontzettend enthousiast en wil graag mijn creativiteit tot uiting brengen. Momenteel studeer ik commerciële economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, en ben ik verder doordeweeks te vinden als verkoopmedewerkster bij de Blokker in Zevenaar. Mijn hobby’s zijn sporten, lekker eten en gezellig met vrienden iets leuks doen. Ik vind het super leuk om iets met kinderen te doen en daarom hoop ik dat er heel veel aanmeldingen gaan komen dit jaar en dat we er met zijn allen een hele leuke week van gaan maken.

Tot dan!

Nardy Meijer

Hallo,

Mijn naam is Nardy Meijer en ik woon in Loil. Geboren in 1997. Ik werk als basisschoolleerkracht in de omgeving van Hengelo gld. In het weekend werk ik bij Juffrouw Tok in Didam. Verder in mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen. Ik speel ook volleybal bij SV. Loil.Ik heb twee jaar meegedaan als leiding bij de donderstenen en ik doe al een paar jaar mee als hoofdleiding. Ik hoop dat wij er met z’n allen een leuke week van gaan maken. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!