Donderstenen

Hallo Allemaal!

Yes! We gaan weer beginnen aan een nieuw jaar! Wij zijn Demi, Koen, Stijn, Judith, Kevin, Marijn, Eline en Emma. Wij zijn al jaren actief als vrijwilliger voor de groep Donderstenen!

Wij hebben ons best gedaan om er weer een super gezellige week van te maken met spelletjes, dansjes en natuurlijk een nachtje logeren in de Habeshal. Al in Januari beginnen we met de voorbereidingen van de spelweek omdat we er voor iedereen een onvergetelijke en gezellige week van willen maken!

Wat kun je allemaal van ons verwachten deze week?

Ieder jaar staat er een thema centraal. Dit thema zit verweven in de gehele week. Op de maandag hebben wij samen met de Kiezels en de Keijen: DE brandweerdag. Op de dinsdag vertrekken wij op tijd naar het bos in Stokkum. Op woensdag is onze slaapdag waarbij we ook gezellig samen gaan avondeten. Wat een feest! Op de donderdag gaan we lekker naar de Byland. Vrijdag is alweer de laatste dag dat we samen zijn en gaan we op stap. Waar naar toe? Dat is een verassing! Willen jullie met ons mee doen? Dan mag je je opgeven bij de Donderstenen als je op dit moment in groep 3, 4 of 5 zit. Wij verheugen ons op jullie komst, gezellig!

Het programma

 

Donderstenen

De hoofdleiding

Judith Mulder

Hallo,

Mijn naam is Judith Mulder, mijn hele leven woon ik al in Lobith. Ik ben geboren in 1988 en organiseer met de andere nu voor m’n 8ste jaar de vakantiespelen Rijnwaarden met veel plezier, daarvoor ben ik ook een aantal jaren vrijwillige groepsbegeleiding geweest.

In mijn vrije tijd zwem ik graag en vind ik het leuk met vriendinnen af te spreken. De vakantie spelen staan weer voor de deur en heb er super veel zin in. Er staan de donderstenen weer een hoop leuke dingen te wachten

Dus schrijf je dochter/zoon snel in dan maken we er met z`n alle een TOP week van..!

Judith Mulder

Kevin Jansen

Mijn naam is Kevin Jansen en ik ben 28 jaar. Al jaren doe ik met veel plezier mee met de vakantiespelen Rijnwaarden. Begonnen bij de kiezels, donderstenen en daarna de keien waarna ik als leiding ben begonnen bij de donderstenen waar ik nooit meer ben bij weggegaan. Inmiddels zit ik alweer een aantal jaartjes bij de hoofdleiding en doe dit met veel plezier. Op dit moment werk ik bij Driestroom als ZBO-er (Zorg Binnen Onderwijs) Ik begeleid leerlingen met autisme en andere problematiek op scholen die speciaal onderwijs aanbieden.

We beginnen elk jaar in januari alweer met de voorbereidingen om de leerlingen van de basisscholen een leuke, gezellige en leerzame week aan te bieden. Soms met pijn en moeite maar als ik tijdens de week zelf alle lachende kids weer zie dan weet ik dat we het doen voor een goed doel!!

Ik hoop alle kinderen in de vakantiespelen week te zien, natuurlijk met een grote lach op hun gezicht.

Eline Mulder

Hallo allemaal,

Even voorstellen, mijn naam is Eline Mulder uit Lobith en ben 28 jaar oud. Als beroep ben ik pedagogische medewerker op een groep van kinderen van 0 tot 4 jaar. Werken met kinderen is echt mijn passie. In mijn vrije tijd houd ik er van om films te kijken en of spelletjes te doen. Ook vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan. Ik heb zelf jarenlang meegedaan als leidster bij de donderstenen. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan. Maar vind het nu ook echt erg leuk om als hoofdleiding bezig te zijn voor de vakantie spelen. Ik hoop met mijn creativiteit en ideen een super leuke week neer te gaan zetten samen met de anderen.

Ik heb er zin in!

Groetjes Eline Mulder

Marijn van Halteren

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marijn van Halteren en ik ben 26 jaar. Toen ik op de basisschool zat is er geen jaar voorbij gegaan dat ik niet mee deed met de vakantiespelen. Ook de jaren daarna ben ik fanatiek doorgegaan als leiding van de kiezeltjes en de donderstenen. Op dit moment werk ik in Doetinchem als docent Engels. Dit is het 5e jaar dat ik in de hoofdleiding zit van de Donderstenen. Ik heb er weer erg veel zin in en ik hoop dat we er met heel veel kinderen en enthousiaste leiding een fantastische week van gaan maken!!!

Tot dan! Groetjes Marijn

Stijn Hietkamp

Mijn naam is Stijn Hietkamp. Ik heb de leeftijd van 24 bereikt. Tijdens mijn basisschooltijd heb ik altijd met veel plezier meegedaan met de vakantiespelen. Daarna heb ik 8 jaar fanatiek als leiding geholpen bij de vakantiespelen. Nu laat ik mijn kwaliteiten zien als hoofdleiding.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op Daltonschool de Overlaat, het Eethuys en in het café Wacht am Rhein. Verder ben ik te vinden op de voetbalvelden van Rijnland. Samen met jullie hoop ik er een onvergetelijke week van te maken.

Emma Feijen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Emma Feijen en ik ben 26 jaar. Op dit moment werk ik in een doofblinden centrum in beek- uppbergen. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden op het volleybalveld en daarnaast spreek ik het liefst zo vaak mogelijk af met vrienden en familie. Nadat ik jaren actief geweest ben als leiding bij de groep donderstenen, ben ik nu al weer een aantal jaren mijn enthousiasme en creativiteit bij de hoofdleiding aan het gebruiken. We gaan er dit jaar een geweldige week van maken met veel spelletjes en vooral heel veel plezier. Voor zowel de kinderen als de leiding is het de hele week feest, Ik heb er zin in!

Demi Eiweleit

Mijn naam is Demi Eiweleit en ik ben 22 jaar. Ik heb als kind altijd meegedaan aan de vakantie spelen. De jaren daarna ben ik verder gegaan als leiding. Na 5 jaar als leiding bij de Donderstenen ben ik begonnen als hoofdleiding. Dit is het 2e jaar dat ik in de hoofdleiding zit van de Donderstenen. Momenteel studeer ik nog en volg ik de opleiding Toerisme & Recreatie. Ik ben een aantal jaar vrijwilliger geweest bij jongerencentrum de Sfinx. Ook heb ik bij het Fun & Entertaimentteam van Landal gewerkt. We gaan er dit jaar een leuke week van maken. Ik heb er veel zin in!

Koen de Jong

Mijn naam is Koen de jong en ik ben 24 jaar. Vroeger deed ik altijd met veel plezier mee met de vakantiespelen. De jaren hierna ben ik als leiding actief geweest bij de donderstenen. Op dit moment werk ik op de scheepswerf de Hoop. Dit wordt mijn 1e jaar als hoofdleiding. Ik heb er heel veel zin in om hier een top week van te maken met alle kinderen en leiding!